Ympäristö & Yritys Tänään

08.09.2019 - 08.09.2019

Sahanperän Savotta

Sahanperän Savotta on Lapin suurin, maksuton metsätapahtuma. Sahanperän Savotta järjestetään tänä vuonna seitsemättä kertaa.

Koko perhettä ilahduttava metsätapahtuma Sahanperän Savotta järjestetään jälleen sunnuntaina 8.9.2019. Näytteilleasettajiksi Sahanperän Savottaan ovat tervetulleita kaikki luonnonvara-alan yritykset ja yhdistykset, yrittäjät ja käsityöläiset, jotka hyödyntävät metsää ja siitä saatavia raaka-aineita. Erityisen suosittuja ovat erilaiset toimintapisteet, missä kävijät pääsevät tekemään ja kokemaan.

Sahanperän Savotan tapahtumapaikkana ovat Pilke ja Arktikum sekä talojen piha-alueet Ounasjoen ympäristössä Rovaniemellä. Näytteilleasettajapaikat sijaitsevat Pilkkeen ja Arktikumin piha-aukiolla ja talojen takana olevalla hiekkaparkkipaikalla. 
Uutuutena järjestämme käsityöläisille ja muille pienyrittäjille yhteisen ulkoteltan piha-alueelle. 

Tervetuloa mukaan!


Tilaa uutiskirje

Tilaa Lehti