Ympäristö & Yritys Tänään

Talosiirto_www-480x118

02.04.2020 - 05.04.2020

Lähiruoka & luomu -messut

Lähiruoka & luomu -messut on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle ruoalle sekä sertifioiduille luomutuotteille. Ostosten ja maistelun lomassa saat parhaat vinkit kokkailuun ja voit tutustua lähi- ja luomuruokaa tuottaviin yrityksiin ja pienyrittäjiin. Höysteenä saat aimo annoksen tietoa suorana tuottajilta ruoan vastuullisesta tuotannosta. Mukana olevien yritysten valikoimissa on lihatuotteita, juustoja, viljatuotteita, juureksia, perinneherkkuja, uusia proteiinilähteitä kuten hamppua, hyönteisiä, jäätelöä ja säilykkeitä.

Lähiruoka & luomu -tapahtumassa julkistetaan myös Vuoden lähiruokateko-palkinnon saaja. 2000 euron tunnustuspalkinto annetaan sopivalle lähiruoan tekijälle tai puolestapuhujalle messujen avajaispäivänä.


Tilaa Lehti

Tilaa uutiskirje

iskasBanneri-140X250

Banneri_140x250px_kodinrakentajaninfo_2019._borders-1