Ympäristö & Yritys Tänään

Talosiirto_www-480x118

11.03.2020 - 12.03.2020

PacTec, FoodTec ja PlastExpo

PacTec

Suomen pakkaus- ja materiaalinkäsittelyalan suurtapahtumassa PacTecissa on mukana koko pakkaus-alan arvoketju suunnittelusta käyttöön ja paino- ja pakkauskoneista markkinointiin Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma järjestetään yhdessä Pakkausyhdistyksen kanssa. Samaan aikaan järjestetään myös graafisen alan Sign, Print & Pack tapahtuma.

FoodTec

Uusi elintarviketeollisuuden tapahtuma Messukeskuksessa, jossa esillä on kaikki mitä tarvitaan elintarviketuotantoon koneista ja laitteista prosessiin ja järjestelmiin. Tapahtuma järjestään yhdessä Elintarviketeollisuusliiton (ETL) kanssa. Samaan aikaan järjestetään myös horeca-alan johtava tapahtuma Gastro.

PlastExpo

Muovialan uusi kohtaamispaikka. Tapahtumassa esillä kaikki mitä ala tarvitsee
koneista ja palveluista uusiin innovaatioihin. Tapahtuma järjestetään yhdessä Muoviyhdistyksen
kanssa Messukeskuksessa.


iskasBanneri-140X250

Banneri_140x250px_kodinrakentajaninfo_2019._borders-1

Tilaa Lehti

Tilaa uutiskirje