Ympäristö & Yritys Tänään

Metsä Board liittyy kuitupohjaisia pakkauksia ja kiertotaloutta edistävään 4evergreen-hankkeeseen

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board on yksi uuden 4evergreen-hankkeen perustajajäsenistä yhdessä eurooppalaista paperiteollisuutta edustavan CEPI:n jäsenten kanssa. Hankkeen tavoitteena on lisätä kuitupohjaisia pakkauksia kiertävässä ja kestävässä taloudessa, joka minimoi ilmasto- ja ympäristövaikutukset.

4evergreen tuo yhteen teollisuuden toimijat läpi kuitupohjaisten pakkausten arvoketjun. Mukana on paperin ja kartongin tuottajia, pakkausjalostajia, merkkituotteiden valmistajia, vähittäiskauppoja, teknologian ja materiaalien toimittajia sekä jätteenlajittelu- ja keräysyrityksiä.

”Laaja, globaali yhteistyö on välttämätöntä kiertotalouden edistämisessä ja ilmastomuutoksen torjunnassa. Yhdessä voimme hyödyntää kuitupohjaisten pakkausten koko potentiaalia ja tarjota uusiutuviin raaka-aineisiin pohjautuvia ratkaisuja tulevaisuuden pakkaamiseen”, sanoo Metsä Boardin toimitusjohtaja Mika Joukio.

Metsä Boardin lisäksi 4evergreeniin kuuluvat Nestlé, Danone, Stora Enso, Smurfit Kappa, Sappi, UPM, Mayr-Melnhof Group, Reno de Medici, Kotkamills, Ahlstrom Munksjö, International Paper, BillerudKorsnäs, Huhtamäki, SEDA, SIG Combibloc, Tetra Pak, Elopak, Walki, Schur Group, Cardbox Packaging, Firstan Ltd. Hanke on myös avoin uusille jäsenille.
Lisätietoja:

Anne Uusitalo, Product Safety and Sustainability Director, Metsä Board
Puh.: 050 313 0420
Sähköposti: anne.uusitalo@metsagroup.com

Marjo Halonen, VP Communications, Metsä Board
Puh.: 050 598 7046
Sähköposti: marjo.halonen@metsagroup.com


Banneri_140x250px_kodinrakentajaninfo_2019._borders-1

iskasBanneri-140X250

Tilaa uutiskirje

Tilaa Lehti