Ympäristö & Yritys Tänään

Energia2020-innovaatiokilpailun finalistit ovat Geyser Batteries ja Rebase Energy

Energia2020-innovaatiokilpailu on edennyt finaalivaiheeseen. World Energy Councilin järjestämän Energiapäivän yhteydessä Finlandia-talolla 20.10.2020 järjestettävään finaaliin on valittu Geyser Batteries Oy Suomesta ja Rebase Energy AB Ruotsista.

Raadin tehtävä valita kaksi finalistia kuudesta erittäin kovatasoisesta semifinalistista oli vaikea. Kaikki kuusi semifinalistia olisivat ansainneet paikan finaalista ja mahdollisuuden päästä itse esittelemään innovaatiotaan suurelle yleisölle. Virtuaalisena järjestetyn semifinaalin esitysten ja haastattelujen perusteella raati valitsi finaaliin yhtiöt, jotka ovat valmiita tuomaan nopeasti uusia avauksia energiamarkkinoille ja joilla on vahvat tiimit tekemässä kehitys- ja kaupallistumistyötä.

Finalistit kilpailevat lokakuun 20. päivänä Finlandia-talolla Energiasäätiön myöntämästä 5000 euron palkinnosta. Finaali järjestetään World Energy Councilin järjestämän Energiapäivän yhteydessä ja tilaisuus on samalla Energiateollisuus ry:n syysseminaari.

Grid.vc:n organisoimassa innovaatiokilpailussa haettiin ratkaisuja, joilla on suuri liiketoimintapotentiaali ja vaikuttavuus energiajärjestelmän murroksen edistäjänä. Kilpailun raadissa ovat mukana energia-alan tärkeimmät pääomasijoittajat: Grid.vc:n lisäksi Helen Ventures, Voima Ventures, Business Finland ja Valkea-kiihdyttämö sekä VTT.

Lisätietoja ja kaikki semifinalistit löytyvät Grid.vc:n sivuilta:

https://grid.vc/energiamessut2020/

Lisätietoja antaa Jussi Teijonsalo, puh +358 40 584 2090, jussi.teijonsalo@grid.vc


iskasBanneri-140X250

Tilaa Lehti

Banneri_140x250px_kodinrakentajaninfo_2019._borders-1

Tilaa uutiskirje